Total Visits

Views
Evaluación del efecto de la sustitución del cloruro de sodio por cloruro de potasio, ajo y orégano sobre las características organolépticas y funcionales de un embutido de pollo804

File Visits

Downloads
EVALUACIÓN DEL EFECTO DE LA SUSTITUCIÓN DEL CLORURO.pdf1342

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Evaluación del efecto de la sustitución del cloruro de sodio por cloruro de potasio, ajo y orégano sobre las características organolépticas y funcionales de un embutido de pollo125

Number of downloads in the range

Downloads
EVALUACIÓN DEL EFECTO DE LA SUSTITUCIÓN DEL CLORURO.pdf584

Views

Views
February 202010
March 202019
April 202025
May 202029
June 202018
July 202022
August 20202
Download CSV file
 untranslated
 untranslated

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • February 2020
    47
  • March 2020
    106
  • April 2020
    76
  • May 2020
    92
  • June 2020
    131
  • July 2020
    106
  • August 2020
    26
  • Download CSV file
 untranslated
 untranslated

Top country views

Views
United States29
Mexico16
Peru15
Colombia13
Ecuador8
Paraguay7
China7
Spain6
Germany6
Ukraine5
 

Top countries by downloads

Downloads
Colombia16
Mexico15
Peru14
Ecuador9
Germany6
United States5
Spain5
Paraguay2
China2
 

Top cities views

Views
Redwood City21
Shenzhen7
Quito6
Mexico5
Jacksonville4
Lima2
Medellín2
Bogotá2
Baños1
Buenos Aires1
 

Top cities by downloads

Downloads
Quito8
Bogotá4
Mexico2
Shenzhen2
Lima2
Medellín2
Baños1