Total Visits

Views
Evaluación del efecto de la sustitución del cloruro de sodio por cloruro de potasio, ajo y orégano sobre las características organolépticas y funcionales de un embutido de pollo674

File Visits

Downloads
EVALUACIÓN DEL EFECTO DE LA SUSTITUCIÓN DEL CLORURO.pdf711

Select a period of time:

ViewsDownloads

Number of views in the range

Views
Evaluación del efecto de la sustitución del cloruro de sodio por cloruro de potasio, ajo y orégano sobre las características organolépticas y funcionales de un embutido de pollo76

Number of downloads in the range

Downloads
EVALUACIÓN DEL EFECTO DE LA SUSTITUCIÓN DEL CLORURO.pdf216

Views

Views
July 201921
August 20195
September 20198
October 201914
November 201914
December 20196
January 20208
Download CSV file
 untranslated
 untranslated

Number of downloads in the period of time

  • Downloads
  • July 2019
    6
  • August 2019
    2
  • September 2019
    10
  • October 2019
    14
  • November 2019
    10
  • December 2019
    111
  • January 2020
    63
  • Download CSV file
 untranslated
 untranslated

Top country views

Views
United States24
Peru10
Ecuador7
Germany6
Honduras5
Mexico5
Colombia5
Argentina4
Spain3
A12
 

Top countries by downloads

Downloads
Colombia21
Mexico11
Peru8
United States3
Argentina3
Spain3
Ecuador2
Germany2
Honduras1
 

Top cities views

Views
Redwood City7
Tegucigalpa5
Quito4
Jacksonville4
Lima2
Mountain View2
Cuenca2
Dearborn1
Edison1
El Salvador1
 

Top cities by downloads

Downloads
Lima5
Cuenca2
El Salvador2
Tegucigalpa1