Show simple item record

dc.contributor.advisorAcevedo Amorocho, Alejandro
dc.contributor.authorGómez Torres, Sebastián
dc.coverage.spatialBucaramangaspa
dc.date.accessioned2023-05-25T20:22:30Z
dc.date.available2023-05-25T20:22:30Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.otherTrabajo de Grado
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.11912/10773
dc.description78 páginasspa
dc.description.abstractEl presente documento es el resultado del trabajo de grado en la modalidad de práctica empresarial desarrollado en el Hotel San Ignacio del municipio de Tauramena – Casanare, donde se ponen en práctica los conocimientos y habilidades adquiridas durante el proceso de formación como profesional en Administración de empresas, direccionados a la mejora de la calidad del servicio y de los procesos internos del hotel. Funciones como la administración de las áreas de servicio, la supervisión periódica de las funciones asignadas al personal a cargo y la identificación de las principales fortalezas y debilidades en los procesos internos, derivaron en la formulación de un plan de mejora continua que a futuro busca fortalecer la competitividad del hotel y posicionarlo como uno de los más importantes de la región.spa
dc.description.abstractThe present document is the result of the graduate work in the modality of business practice developed at the San Ignacio Hotel in the municipality of Tauramena - Casanare, where the knowledge and skills acquired during the training process as a professional in business administration are put into practice, aimed at improving the quality of service and the internal processes of the hotel. Functions such as the administration of the service areas, the periodic supervision of the functions assigned to the personnel in charge and the identification of the main strengths and weaknesses in the internal processes, derived in the formulation of a plan of continuous improvement that in the future seeks to strengthen the competitiveness of the hotel and to position it as one of the most important in the region.en
dc.format.mimetypeapplication/pdfspa
dc.language.isospaspa
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/*
dc.subjectMejora continuaspa
dc.subjectHotelspa
dc.subjectMetodologia ISMIspa
dc.subjectBlueprintspa
dc.titlePlan de Mejora Continua Hotel San Ignacio en el Municipio de Tauramena, Casanarespa
dc.typePrácticaspa
dc.publisher.departmentEscuela de Economía, Administración y Negociosspa
dc.publisher.programAdministración de Empresasspa
dc.type.hasVersiondraftspa
dc.description.sectionalBucaramangaspa
dc.relation.projectIDPlan De Mejora_Hotel San Ignacio_Tauramenaspa
dc.description.degreenameAdministrador de Empresasspa


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional
Except where otherwise noted, this item's license is described as Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 4.0 Internacional